Pravila za tržište - TruckScout24.rs

Pravila tržišta

Samo konkretne ponude

U bazu podataka unesite samo određene ponude. Oglasi koji se sastoje samo od slogana kao što su "sve vrste xy vozila" nažalost ne mogu da se aktiviraju. Ili određeno vozilo ili fiksni paket od nekoliko vozila moraju biti ponuđeni po oglasu. U slučaju paketa vozila potreban je jasan opis pridruženih vozila u tekstu oglasa. Međutim, iskustvo je pokazalo da pojedinačni oglasi vozila dobijaju znatno više pažnje od paketa vozila.

Oglasi uvek sa smislenim tehničkim opisom

Dajte svojim rasporedima TruckScout24 smislen opis. Reklame bez tehničkih podataka kod nas nisu moguće.

Nema mogućih anonimnih ili šifrovanja reklama

Uključite svoje puno ime i adresu u profil prodavca. Anonimne reklame nažalost nisu moguće kod nas. Privatni prodavci mogu da sakriju ulicu i broj kuće ako žele.

Nema brojeva telefona/faksa i e-adresa u tekstu oglasa

Oglasi ne smeju da sadrže telefonske brojeve, brojeve faksa, brojeve mobilnih telefona i e-adrese. Vaši kontakt detalji se automatski generišu sa naloga kupca i takođe prikazuju u dovršenoj reklami. Zbog toga dodatna stavka podataka o kontaktu u tekstu oglasa nije neophodna.

Nema Internet adresa u oglasima

Opis i slike vaših reklama ne smeju da sadrže Internet adrese.

Nema referenci na druge reklame

Oglasi ne smeju da sadrže reference na druge oglase dobavljača. Pored toga, reference na onlajn prodavnice provajdera, kao i druge trgovačke ili aukcijske platforme nisu dozvoljene.

Vozila oglašena kao poverljivi oglasi možda nisu deo aukcije.

Brisanje prodatih artikala

Odmah izbrišite ili pauzirajte prodate artikle. Trudimo se da naša baza podataka bude autesna. Kartonski hrastovi su stoga veoma nepoželjni ili zabranjeni od strane C&Cs.

Nema ponovnog otpremanja nakon navođenja brisanja

Momentalno otpremanje prethodno izbrisanih oglasa nije dozvoljeno iz razloga izvrtanja konkurencije.

Nema logotipa kao slike vozila ili na slici vozila

Nemojte koristiti logotipe preduzeća kao slike vozila. Takođe je zabranjen plasman logotipa preduzeća na slike vozila.

Samo slike koje imate pravo da koristite

Isto tako, fotografije proizvođača čija autorska prava leže na samom proizvođaču ili fotografije konkurenata mogu se otpremiti samo uz pismenu dozvolu odgovarajućeg nosioca autorskih prava.

Nema slika čuvara mesta

Listanje slika koje imaju samo "fotografije koje slede" ili slične kao njihov jedini sadržaj nisu moguće.

Ne kopiraj tekstove od konkurenata

Molimo vas da sami kreirate tehničke opise objekata prodaje. Kopiranje tekstova i delova oglasa drugih prodavaca je zabranjeno i obično donosi samo nevolje koje vi ne želite.

Nema lista ključnih reči/ključnih reči u reklamama

Navedite samo relevantne tehničke opise za odgovarajuća vozila. Upotreba ključnih reči ili lista reči za pretraživanje nije moguća. Takođe, nije moguće reklamirati druga vozila, proizvode, potrošnu upotrebu ili opšte oglašavanje.

Nema imena kompanija i ponavljanja reči u naslovu reklame

Zabranjeno je pominjanje imena sopstvene firme kao i ponavljanja reči u naslovu reklame. Proizvođači su isključeni iz ovog propisa.

Izbor kategorije pravo vozilo

U vašem interesu, obavezno postavite svoje reklame u prave kategorije.

Nema 1 € oglasa

Molimo vas da u rasporede ne uvrstite cene od 1 €. Oglasi koji prikazuju 1€ kao nabavnu cenu (takođe kao FP ili VB) neće biti aktivirani. Ako ne želite da unesete cenu, ostavite polje cene neispunjeno prilikom unošenja. Tada će za vašu reklamu automatski Informacije o ceni napomena "Informacije o ceni".

Bez naslova reklama

Unesite smislene informacije u ime mašine / vrstu vozila kao i u proizvođača i model i nemojte koristiti promotivne formulacija. Ovo je jedini način na koji potencijalni kupci mogu da ih naрu putem funkcije pretrage.

Dostižni telefonski brojevi u kontakt detaljima

Kada iznosite detalje o kontaktu, obavezno navedite dostupan broj telefona.

Nema više oglasa

Nemojte knjižiti isti artikal više puta.